Het is een lange tijd geleden dat hier een bericht geplaatst is door ons. Door de gevolgen van het Corona virus is er ruimte om een stukje te schrijven en de website enigszins aan te passen. Wij staan normaliter vanaf eind mei tot eind december op verschillende markten in de drie noordelijke provincies. Door de maatregelen die zijn genomen i.v.m. het Corona virus  gaan deze markten tot nu toe allemaal nog niet door. We hopen toch dat in de maand december de kerstmarkten in het prachtige vestingstadje in Bourtange wel door zullen gaan maar dit is allemaal nog afwachten.

Doordat de afgelopen periode tijd is vrijgekomen hebben wij onder ander vierhonderd doosjes gemaakt, gevuld met wat lekkers en voorzien van een label met de tekst “Kop d’r veur!” de spreuk hier in Groningen voor “kop op, hou vol!” Deze doosjes hebben we uitgedeeld bij diverse zorginstellingen voor het personeel en bewoners, dit was erg dankbaar en leuk werk om te doen.

De website is iets aangepast en is op dit moment voorzien van een klein assortiment, dit is omdat ik veel op bestelling werk. In de loop van de aankomende tijd is het wel de bedoeling om wat nieuwe artikelen toe te voegen. Mocht u iets persoonlijks willen bestellen wat niet op de website/webshop staat neem dan gerust contact op via het contactformulier wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

Op de Facebookpagina van Bobeans vinyldesign staat nog veel meer van wat er in de loop van de tijd gemaakt is en nog altijd gemaakt kan worden. Neem ook gerust een kijkje op deze pagina!